Saltat de col amb porro, camagrocs i llavors de carbassa

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquest saltat de tardor amb colors vius prepara el cos per a l’arribada del fred. Un plat lleuger amb contrast de sabors i textures, ric en antioxidants i minerals. L'heu de tastar!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

¼ de col verda rissada, tallada a tiretes
2 porros t

Elaboració

Renteu la carbassa, talleu-la per la meitat i coeu-la al vapor cap per avall 5 minuts o fins que comenci a estar tova. Salpebreu-la per dins i unteu-la amb oli. Reserveu.
En una paella fonda o …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat