Pollastre a la cassola amb llenties i espigalls

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Els estofats a la cassola o al forn són magnífics perquè es posa tot plegat a coure i mentrestant es poden fer altres coses. Admeten varietat de carns, hortalisses i herbes aromàtiques.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de cuixa de pollastre ecològic, desossada i a dau

Elaboració

Salteu les cebes, l’api i les pastanagues en una cassola amb un raig d’oli i un pessic de sal, fins que comencin a enrossir-se.
Saleu el pollastre i incorporeu-lo a la cassola amb el vi, la s…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat