Ara que ha passat la bogeria de la primera setmana, que ja estem tots plegats una mica més organitzats i que sabem que al supermercat seguirem trobant el que necessitem per passar aquests dies tan bé com puguem, creiem que és un bon moment per organitzar bé la cistella de la compra i donar un cop de mà al nostre sistema immunitari basant els àpats en vegetals, proteïna de qualitat i greixos saludables (encara que realment, això hauria de ser la base de la dieta habitual).

Salmó amb verdura

L’altre dia a l’article Com organitzar els àpats durant el confinament i fugir dels processats, us vam parlar una mica sobre quins aliments era important prioritzar i tenir a casa durant aquests dies. Avui, per anar una mica més enllà, ens hem proposat preparar un menú basat en aliments que augmentaran i milloraran el sistema immunitari i que un cop més ens ensenyaran que menjar saludable no és, de cap manera, avorrit.

Menú per ajudar al sistema immunitari

Aquesta serà una pauta que podeu seguir durant tota la setmana. Cada dia és intercanviable i, de fet, podeu substituir els aliments que cregueu oportú. I com sempre, si us ve de gust compartir les vostres receptes amb tothom, podeu fer-ho amb l’etiqueta #ConfinatsSenseProcessats.

I, tot i que sabem que l’alimentació és important, no heu d’oblidar que l’exercici físic i moure’s també és indispensable per millorar el sistema immunitari, com també descansar prou i de forma adequada i prendre algun complement de vitamina D, si és necessari. Així que, estar-se a casa no ha de ser una excusa per passar-vos el dia jaient al sofà.

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat

Glenn Cots

Dietista i divulgadora de nutrició i receptes saludables a glenncots.com

    @glenncots
Glenn Cots

Demana cita amb la Glenn Cots a La Consulta
936 338 063 Correu electrònic