Espàrrecs amb salsa probiòtica i ou

Plat principal, Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Espàrrecs verds rostits amb salsa de miso blanc molt cremosa i saborsa acompanyats d'ou ecològic passat per aigua. ¡A gaudir!

  • Racions:
    2 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 1 manat d’espàrrecs verds
  • 1 ou ecològic
  • oli d’oliva
  • sal marina
  • llavors de sèsam (per decorar)
  • flocs d’alga nori (per decorar)

Per a la salsa

  • 4 c.s. de tofu tou (estil japonès)
  • 2 c.p. de salsa de soja
  • 4 c.s. de pasta de miso dolça (shiro miso)
  • 2 c.p. de vinagre d’arròs
  • 1 mica de pebre negre

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Espàrrecs amb salsa probiòtica i ou

Plat principal, Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Espàrrecs verds rostits amb salsa de miso blanc molt cremosa i saborsa acompanyats d'ou ecològic passat per aigua. ¡A gaudir!


Ingredients

  • 1 manat d’espàrrecs verds
  • 1 ou ecològic
  • oli d’oliva
  • sal marina
  • llavors de sèsam (per decorar)
  • flocs d’alga nori (per decorar)

Per a la salsa

  • 4 c.s. de tofu tou (estil japonès)
  • 2 c.p. de salsa de soja
  • 4 c.s. de pasta de miso dolça (shiro miso)
  • 2 c.p. de vinagre d’arròs
  • 1 mica de pebre negre

Elaboració

  1. Trenqueu i llenceu els extrems més durs dels espàrrecs. Ruixeu amb oli d’oliva, pebre i sal marina. Rostiu en una graella (o una paella) durant uns 6-8 minuts per cada costat.
  2. Per fer els ous passats per aigua, cal tenir en compte alguns detalls: els ous han d’estar a temperatura ambient i sense cap esquerda a la closca. Poseu-los en l’aigua bullent amb compte, preferiblement amb l’ajuda d’un cullerot per evitar que es trenquin. Bulliu durant 3-4 minuts.
  3. Per a la salsa de miso, emulsioneu bé els ingredients amb l’ajuda d’una batedora de mà.
  4. Serviu els espàrrecs amb l’ou i decoreu amb flocs d’alga nori i llavors de sèsam i acompanyeu amb la salsa de miso.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Trenqueu i llenceu els extrems més durs dels espàrrecs. Ruixeu amb oli d’oliva, pebre i sal marina. Rostiu en una graella (o una paella) durant uns 6-8 minuts per cada costat.
  2. Per fer els ous passats per aigua, cal tenir en compte alguns detalls: els ous han d’estar a temperatura ambient i sense cap esquerda a la closca. Poseu-los en l’aigua bullent amb compte, preferiblement amb l’ajuda d’un cullerot per evitar que es trenquin. Bulliu durant 3-4 minuts.
  3. Per a la salsa de miso, emulsioneu bé els ingredients amb l’ajuda d’una batedora de mà.
  4. Serviu els espàrrecs amb l’ou i decoreu amb flocs d’alga nori i llavors de sèsam i acompanyeu amb la salsa de miso.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat