Crema crudivegana d’anet

Plat principal  |  Núria Roura

Aquest pot ser un plat únic per als dies que se’ns ha fet tard i no tenim res per menjar, o que no tenim gaire gana i ens ve de gust un plat refrescant o en èpoques que intentem fer una alimentació més detox o crudivegana.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

  • Un bon grapat d’anet (5 c.s. + decoració)
  • 1 cogombre
  • 1 alvocat gran
  • Suc d’1 llimona
  • 1 got d’aigua (opcional)
  • 1 all
  • 1 c.p. de sal marina sense refinar
  • 1 c.s. de llevat nutricional
  • 1 c.s. de llavors de carbassa
  • 1 c.s. de llavors de gira-sol

Dieta

  • Ceto
  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Crema crudivegana d’anet

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Aquest pot ser un plat únic per als dies que se’ns ha fet tard i no tenim res per menjar, o que no tenim gaire gana i ens ve de gust un plat refrescant o en èpoques que intentem fer una alimentació més detox o crudivegana.


Ingredients

  • Un bon grapat d'anet (5 c.s. + decoració)
  • 1 cogombre
  • 1 alvocat gran
  • Suc d'1 llimona
  • 1 got d'aigua (opcional)
  • 1 all
  • 1 c.p. de sal marina sense refinar
  • 1 c.s. de llevat nutricional
  • 1 c.s. de llavors de carbassa
  • 1 c.s. de llavors de gira-sol

Elaboració

  1. Netegeu bé el cogombre. Si és ecològic no cal que el peleu.
  2. Talleu-lo a daus.
  3. Peleu i talleu l'alvocat a daus.
  4. A la batedora, poseu-hi el cogombre, l'alvocat, el suc de la llimona, l'all, el llevat nutricional, la sal i una mica d'aigua.
  5. Bateu-ho bé fins a aconseguir la cremositat desitjada. Si és massa espès es pot rectificar afegint-hi una mica més d'aigua.
  6. Incorporeu l'anet i bateu uns segons perquè s'integri amb la crema.
  7. En un plat de base fonda, aboqueu la crema i decoreu amb una mica d'anet al centre i les llavors pel voltant. Si la voleu més refrescant, poseu-la uns minuts a la nevera. 

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  1. Netegeu bé el cogombre. Si és ecològic no cal que el peleu.
  2. Talleu-lo a daus.
  3. Peleu i talleu l’alvocat a daus.
  4. A la batedora, poseu-hi el cogombre, l’alvocat, el suc de la llimona, l’all, el llevat nutricional, la sal i una mica d’aigua.
  5. Bateu-ho bé fins a aconseguir la cremositat desitjada. Si és massa espès es pot rectificar afegint-hi una mica més d’aigua.
  6. Incorporeu l’anet i bateu uns segons perquè s’integri amb la crema.
  7. En un plat de base fonda, aboqueu la crema i decoreu amb una mica d’anet al centre i les llavors pel voltant. Si la voleu més refrescant, poseu-la uns minuts a la nevera. 

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat