Xocolata calenta amb nata de coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Deliciosa recepta de xocolata a la tassa amb nata vegetal, apta per a vegans i intolerants a la lactosa. Una delícia calenta ideal per aquelles tardes fredes familiars plenes de jocs o perfecte per acompanyar una bona lectura.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

  • 1 got de beguda vegetal d’ametlles sense sucre
  • 1 c.s. de cacau pur en pols
  • 60 g de xocolata negra 85%
  • 1 dàtil Medjool o 15 g d’eritritol
  • Canyella en pols

Per a la nata de coco

  • 1 llauna de llet de coco

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Xocolata calenta amb nata de coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Deliciosa recepta de xocolata a la tassa amb nata vegetal, apta per a vegans i intolerants a la lactosa. Una delícia calenta ideal per aquelles tardes fredes familiars plenes de jocs o perfecte per acompanyar una bona lectura.


Ingredients

  • 1 got de beguda vegetal d’ametlles sense sucre
  • 1 c.s. de cacau pur en pols
  • 60 g de xocolata negra 85%
  • 1 dàtil Medjool o 15 g d'eritritol
  • Canyella en pols

Per a la nata de coco

  • 1 llauna de llet de coco

Elaboració

  1. La nit abans: guardeu la llauna de llet de coco a la nevera.
  2. Desfeu la xocolata negra al bany maria.
  3. Escalfeu la beguda vegetal en un pot petit.
  4. Tritureu la beguda vegetal calenta amb la xocolata desfeta, el cacau pur, el dàtil sense el pinyol i trossejat i canyella al gust, fins que obtingueu un batut homogeni.
  5. Obriu la llauna de llet de coco i, amb una cullera, retireu la polpa que haurà quedat a la part de dalt.
  6. Col·loqueu la polpa en un bol i bateu amb unes varetes.
  7. Serviu la xocolata calenta amb una cullerada de nata de coco per sobre. Empolvoreu amb canyella.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. La nit abans: guardeu la llauna de llet de coco a la nevera.
  2. Desfeu la xocolata negra al bany maria.
  3. Escalfeu la beguda vegetal en un pot petit.
  4. Tritureu la beguda vegetal calenta amb la xocolata desfeta, el cacau pur, el dàtil sense el pinyol i trossejat i canyella al gust, fins que obtingueu un batut homogeni.
  5. Obriu la llauna de llet de coco i, amb una cullera, retireu la polpa que haurà quedat a la part de dalt.
  6. Col·loqueu la polpa en un bol i bateu amb unes varetes.
  7. Serviu la xocolata calenta amb una cullerada de nata de coco per sobre. Empolvoreu amb canyella.

Els apunts de la Gina Estapé

Si us agraden les espècies chai, també podeu barrejar-hi, a part de la canyella, una mica de gingebre, cardamom i clau en pols per donar-hi el toc especiat.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat