Amanida de mongeta verda amb vinagreta de préssec

Plat principal, Condiments i salses  |  Mireia Galtés

Quan vénen de gust plats frescos, hidratants i plens de color una de les millors maneres per aconseguir-ho és potenciant els aliments de temporada com la mongeta verda, el tomàquet i el préssec.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 2 grapats de mongetes tendres
  • 1 alvocat mitjà
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet mitjà
  • 1 llimona
  • 1 c.s. de comí
  • 1 préssec
  • oli d’oliva verge

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Mireia Galtés

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

lemonssecrets.com @lemonssecrets
 

Amanida de mongeta verda amb vinagreta de préssec

Plat principal, Condiments i salses  |  Mireia Galtés

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Quan vénen de gust plats frescos, hidratants i plens de color una de les millors maneres per aconseguir-ho és potenciant els aliments de temporada com la mongeta verda, el tomàquet i el préssec.


Ingredients

  • 2 grapats de mongetes tendres
  • 1 alvocat mitjà
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet mitjà
  • 1 llimona
  • 1 c.s. de comí
  • 1 préssec
  • oli d'oliva verge

Elaboració

  1. Poseu a bullir una cassola amb aigua. Talleu la mongeta verda a trossos petits i quan l'aigua bulli tireu-hi la mongeta verda.
  2. Mentrestant, poseu en un bol l'alvocat i aixafeu-lo. Talleu a trossos petits la ceba i el tomàquet. Incorporeu al bol, amb el suc de mitja llimona i 1 c.s. de comí en pols. Barregeu-ho tot.
  3. Al cap de 8-10 minuts, quan la mongeta verda estigui al dente, passeu-hi aigua freda i escorreu-la. Barregeu la mongeta verda i la mescla d'alvocat en un bol.
  4. Prepareu la vinagreta de préssec. Peleu i talleu un préssec i afegiu-lo a una batedora amb el suc de mitja llimona, 4 c.s. d'oli d'oliva verge extra, una mica de sal i comí al gust.
  5. Barregeu una part de la vinagreta amb tota la mescla. Serviu en un plat amb l’ajuda d’un motlle circular i afegiu-hi més vinagreta per sobre.

Mireia Galtés
Dietista-Nutricionista i bloguer a Lemon's secrets

www.lemonssecrets.com @lemonssecrets

Elaboració

  1. Poseu a bullir una cassola amb aigua. Talleu la mongeta verda a trossos petits i quan l’aigua bulli tireu-hi la mongeta verda.
  2. Mentrestant, poseu en un bol l’alvocat i aixafeu-lo. Talleu a trossos petits la ceba i el tomàquet. Incorporeu al bol, amb el suc de mitja llimona i 1 c.s. de comí en pols. Barregeu-ho tot.
  3. Al cap de 8-10 minuts, quan la mongeta verda estigui al dente, passeu-hi aigua freda i escorreu-la. Barregeu la mongeta verda i la mescla d’alvocat en un bol.
  4. Prepareu la vinagreta de préssec. Peleu i talleu un préssec i afegiu-lo a una batedora amb el suc de mitja llimona, 4 c.s. d’oli d’oliva verge extra, una mica de sal i comí al gust.
  5. Barregeu una part de la vinagreta amb tota la mescla. Serviu en un plat amb l’ajuda d’un motlle circular i afegiu-hi més vinagreta per sobre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat