Crep d’ou amb alvocat, bonítol, pebrot escalivat i ruca

Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Les creps d’ou són una alternativa fàcil i ràpida per preparar esmorzars d’allò més sans i nutritius sense necessitat de fer servir pa. En realitat, es tracta de preparar una truita, però plana.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

  • 2 ous
  • 1/2 alvocat
  • Bonítol en conserva
  • Pebrot vermell escalivat
  • Fulles de ruca

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Crep d’ou amb alvocat, bonítol, pebrot escalivat i ruca

Plat principal, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Les creps d’ou són una alternativa fàcil i ràpida per preparar esmorzars d’allò més sans i nutritius sense necessitat de fer servir pa. En realitat, es tracta de preparar una truita, però plana.


Ingredients

  • 2 ous
  • 1/2 alvocat
  • Bonítol en conserva
  • Pebrot vermell escalivat
  • Fulles de ruca

Elaboració

  1. Bateu un ou amb un pessic de sal i esteneu-lo en una paella petita, escalfada prèviament amb un raig d’oli d’oliva verge extra. També podeu afegir-hi espècies per donar-hi gust: cúrcuma, orenga, farigola, pebre o canyella, si el voleu dolç.
  2. Deixeu coure per un costat i, després, tombeu-lo per coure’l per l’altre.
  3. Poseu-lo en un plat pla i farciu-lo amb el que més us agradi: verdures del dia anterior, alvocat i ruca, paté vegetal o trossos de fruita i una culleradeta de mantega d’ametlles si us ve de gust una versió dolça.
  4. Una combinació saciant i nutritiva per farcir la crep: làmines d’alvocat, bonítol en conserva trossejat, tires de pebrot vermell escalivat i unes fulles de ruca.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Bateu un ou amb un pessic de sal i esteneu-lo en una paella petita, escalfada prèviament amb un raig d’oli d’oliva verge extra. També podeu afegir-hi espècies per donar-hi gust: cúrcuma, orenga, farigola, pebre o canyella, si el voleu dolç.
  2. Deixeu coure per un costat i, després, tombeu-lo per coure’l per l’altre.
  3. Poseu-lo en un plat pla i farciu-lo amb el que més us agradi: verdures del dia anterior, alvocat i ruca, paté vegetal o trossos de fruita i una culleradeta de mantega d’ametlles si us ve de gust una versió dolça.
  4. Una combinació saciant i nutritiva per farcir la crep: làmines d’alvocat, bonítol en conserva trossejat, tires de pebrot vermell escalivat i unes fulles de ruca.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat