Broquetes de pollastre amb fetge i pebrot verd

Plat principal  |  Laura Garcia

Aquestes broquetes de pollastre amb fetge i pebrot verd són una forma perfecta de menjar més vísceres, un aliment amb una gran densitat nutricional; molt sa, nutritiu i econòmic!

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts + 1 h de maceració

Ingredients

  • 500 g de pit de pollastre
  • 250 g de fetges de pollastre
  • 2 pebrots verds, uns 150 g
  • Ghee per marinar la carn i saltar les broquetes, 2 c. s. aproximadament
  • Romaní sec
  • Pebre
  • Sal

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Laura Garcia

Laura Garcia
Apassionada de la cuina i especialitzada en receptes paleo

bylauragarcia.com @bylauragarcia
 

Broquetes de pollastre amb fetge i pebrot verd

Plat principal  |  Laura Garcia

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts + 1 h de maceració

Aquestes broquetes de pollastre amb fetge i pebrot verd són una forma perfecta de menjar més vísceres, un aliment amb una gran densitat nutricional; molt sa, nutritiu i econòmic!


Ingredients

  • 500 g de pit de pollastre
  • 250 g de fetges de pollastre
  • 2 pebrots verds, uns 150 g
  • Ghee per marinar la carn i saltar les broquetes, 2 c. s. aproximadament
  • Romaní sec
  • Pebre
  • Sal

Elaboració

  1. Talleu el pit de pollastre a daus de mida similar i poseu-los en un bol mitjà. Traieu les restes de greix que pugui haver-hi.
  2. Renteu els fetges de pollastre sota l’aixeta i retireu-ne l’excés d’aigua. Talleu-los a daus de més o menys la mateixa mida que els de pit de pollastre, una mica més grossos potser, i poseu-los al mateix bol. Probablement només farà falta que els talleu per la meitat. Si són trossos allargats, els podeu doblegar a l’hora de punxar-los a les broquetes.
  3. Afegiu-hi 1 cullerada de ghee, una de romaní sec i sal i pebre al gust. Amb les mans, feu que tots els trossos se n’impregnin bé. Cobriu-los amb film i deixeu marinar a la nevera com a mínim una hora.
  4. Passat el temps, traieu el bol de la nevera.
  5. Si feu servir broquetes de fusta, fiqueu-les en un got d’aigua (senceres) perquè s’humitegin.
  6. Renteu els pebrots i talleu-los a rodanxes, cada rodanxa per la meitat i cada meitat per la meitat (tret que sigui molt petita).
  7. Prepareu les broquetes intercalant trossos de pit de pollastre, fetge i pebrot. Cal no oblidar hi ha el doble de pit de pollastre que de fetge. Si els trossos de fetge no són quadrats i pengen de la broqueta, els podeu doblegar per punxar-los dues vegades, si és possible. Feu el mateix si això passa amb algun tros del final del pit de pollastre.
  8. Quan totes les broquetes estiguin preparades, escalfeu una cullerada de ghee a foc lent en una graella o paella grossa.
  9. Quan estigui calenta, poseu-hi les broquetes deixant espai per poder tombar-les. Jo les vaig fer en dues tandes de 5, però això depèn de la mida de la graella.
  10. Cal imaginar que les broquetes tenen 4 costats i cuinar-les per totes bandes. S’han de girar a mesura que es vagin fent.
  11. Una vegada llestes, serviu-les de seguida. Si us ve de gust, les podeu acompanyar d’allioli.

Laura Garcia
Apassionada de la cuina i especialitzada en receptes paleo

www.bylauragarcia.com @bylauragarcia

Elaboració

  1. Talleu el pit de pollastre a daus de mida similar i poseu-los en un bol mitjà. Traieu les restes de greix que pugui haver-hi.
  2. Renteu els fetges de pollastre sota l’aixeta i retireu-ne l’excés d’aigua. Talleu-los a daus de més o menys la mateixa mida que els de pit de pollastre, una mica més grossos potser, i poseu-los al mateix bol. Probablement només farà falta que els talleu per la meitat. Si són trossos allargats, els podeu doblegar a l’hora de punxar-los a les broquetes.
  3. Afegiu-hi 1 cullerada de ghee, una de romaní sec i sal i pebre al gust. Amb les mans, feu que tots els trossos se n’impregnin bé. Cobriu-los amb film i deixeu marinar a la nevera com a mínim una hora.
  4. Passat el temps, traieu el bol de la nevera.
  5. Si feu servir broquetes de fusta, fiqueu-les en un got d’aigua (senceres) perquè s’humitegin.
  6. Renteu els pebrots i talleu-los a rodanxes, cada rodanxa per la meitat i cada meitat per la meitat (tret que sigui molt petita).
  7. Prepareu les broquetes intercalant trossos de pit de pollastre, fetge i pebrot. Cal no oblidar hi ha el doble de pit de pollastre que de fetge. Si els trossos de fetge no són quadrats i pengen de la broqueta, els podeu doblegar per punxar-los dues vegades, si és possible. Feu el mateix si això passa amb algun tros del final del pit de pollastre.
  8. Quan totes les broquetes estiguin preparades, escalfeu una cullerada de ghee a foc lent en una graella o paella grossa.
  9. Quan estigui calenta, poseu-hi les broquetes deixant espai per poder tombar-les. Jo les vaig fer en dues tandes de 5, però això depèn de la mida de la graella.
  10. Cal imaginar que les broquetes tenen 4 costats i cuinar-les per totes bandes. S’han de girar a mesura que es vagin fent.
  11. Una vegada llestes, serviu-les de seguida. Si us ve de gust, les podeu acompanyar d’allioli.

Els apunts de la Laura García

  • Si us falta temps, podeu saltar-vos el pas del marinat, però sabeu que us en penedireu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat