Arròs de bròcoli i coliflor amb secret ibèric

Plat principal  |  Blanca Gómez

Descobreix una manera ben diferent i saborosa de menjar aquestes dues verdures!

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

  • 1/2 bròcoli
  • 1/2 coliflor
  • 1 ceba
  • Secret o llangardaix de porc ibèric
  • Espècies al gust: comí, pebre negre…
  • Suc de llimona

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Arròs de bròcoli i coliflor amb secret ibèric

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Descobreix una manera ben diferent i saborosa de menjar aquestes dues verdures!


Ingredients

  • 1/2 bròcoli
  • 1/2 coliflor
  • 1 ceba
  • Secret o llangardaix de porc ibèric
  • Espècies al gust: comí, pebre negre…
  • Suc de llimona

Elaboració

  1. Piqueu el bròcoli i la coliflor, però sense passar-vos; cal continuar veient trossets.
  2. Segelleu la carn tallada a tires, retireu-la i reserveu-la.
  3. Al greix que ha deixat anar la carn, feu-hi la ceba ben picada.
  4. Afegiu-hi el bròcoli i la coliflor picats, les espècies (comí i pebre negre) i un rajolí de suc de llimona.
  5. Coeu-ho durant 7-10 minuts, remenant de tant en tant.
  6. Afegiu-hi la carn i integreu-ho tot durant uns minuts més.
  7. Rectifiqueu de sal i, si ho voleu, doneu-hi un toc d’OOVE o OOVE picant.

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Piqueu el bròcoli i la coliflor, però sense passar-vos; cal continuar veient trossets.
  2. Segelleu la carn tallada a tires, retireu-la i reserveu-la.
  3. Al greix que ha deixat anar la carn, feu-hi la ceba ben picada.
  4. Afegiu-hi el bròcoli i la coliflor picats, les espècies (comí i pebre negre) i un rajolí de suc de llimona.
  5. Coeu-ho durant 7-10 minuts, remenant de tant en tant.
  6. Afegiu-hi la carn i integreu-ho tot durant uns minuts més.
  7. Rectifiqueu de sal i, si ho voleu, doneu-hi un toc d’OOVE o OOVE picant.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat