Després de tres anys d’experiència, el Cómo Como Festival 2019 vol ser un gran referent en divulgació i, per això, hem creat, enguany, el nou segell Como Talks. En un sol dia, en dos espais diferents, el festival reunirà alguns dels millors professionals de la salut i comunicadors del moment.

El psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer i el nutricionista Marc Vergés repeteixen en el cartell de xerrades, però el Cómo Como aposta per sorprendre amb noms com Míriam Tirado, consultora de criança, que ens descobrirà com aconseguir àpats feliços i en pau amb els fills, o Esther Vivas, que parlarà de feminisme i lactància.

No només hi haurà ponents de Catalunya, sinó que vindran expressament alguns dels millors professionals de la nutrició i la salut des de València, Canàries, Madrid, Sant Sebastià, Navarra i Eivissa.

Tal com explica Núria Coll, directora del Cómo Como Festival i d’Etselquemenges, “el Como Talks reunirà els millors nutricionistes del moment, com Sergio Espinar, que vincula l’exercici físic amb patologies específiques de la dona”.

Les entrades ja són a la venda! Les podeu adquirir de manera individual o comprar-ne més d’una amb els abonaments amb descompte.

ponents cómo como festival 2019

Ponents del Como Talks

1- Míriam Tirado: “Prou pollastres a taula”

La consultora de criança conscient explicarà de quina manera podem posar fi al mal ambient que sovint hi ha a taula amb els fills i com podem aconseguir que els àpats siguin un moment de connexió familiar.

Llegeix l’entrevista a la Míriam Tirado: “Això que els nens vulguin tenir veu i vot no ens agrada gaire, als pares!”

 

2- Arantxa Areta: “La dieta cetobiótica”

La coach nutricional farà aquesta xerrada sobre com la macrobiòtica i la cetogènica poden coincidir en el temps i arribar a ser una alimentació òptima, independentment de la condició de cadascú.

Llegeix l’entrevista a l’Arantxa Areta: “He fusionat la dieta macrobiòtica i la cetogènica: el resultat és la dieta cetobiòtica”

 

3- Nerea Zorokiain: “Crea fermentaciones saludables para tu sistema digestivo”

L’autora del llibre Fermentación: Cómo crear recetas saludables, sencillas y transformadoras explicarà els beneficis de la fermentació per al sistema digestiu i la salut en general.

Llegeix l’entevista a la Nerea Zorokiain: “Amb els fermentats aconsegueixo sabors, textures i colors inèdits en la cuina vegana”.

 

4- Esther Vivas: “Mama desobedient. Idees per a un embaràs, un part i una lactància feministes”

La periodista i activista donarà consells per gaudir d’un embaràs, part i lactància feministes amb idees i conceptes que, fins ara, potser no havíem sentit o no ens havíem plantejat.

Llegeix l’article “La mirada feminista i saludable d’Esther Vivas sobre la maternitat” al seu nou llibre Mamá desobedient.

 

5- Sergio Espinar: “Los beneficios del entrenamiento de fuerza y nutrición en la mujer”

El nutricionista esportiu explicarà com l’entrenament amb pesos pot millorar problemes comuns en la dona com la síndrome premenstrual, l’estrès o l’excés de pes.

Llegeix l’entrevista al Sergio Espinar: “L’entrenament de pesos pot millorar la síndrome premenstrual”

 

6- Marc Vergés: “A mi, quina alimentació em va bé? Seignalet, ceto o paleo?”

El nutricionista resoldrà dubtes i sortirem de la xerrada sabent què ens funcionarà millor a cadascú.

Llegeix l’entevista al Marc Vergés: “No hi pot haver malaltia autoimmune si l’intestí no està malmès”

 

7- Paloma Quintana: “Cómo como para merecer esto”

La nutricionista explicarà com la mala alimentació ha fet que tinguem una mala composició corporal i veurem estratègies per solucionar-ho.

Llegeix l’entrevista a la Paloma Quintana: “La immensa majoria dels meus pacients volen canviar el seu físic”

 

8- Xevi Verdaguer: “Les noves claus de l’intestí”

El psiconeuroimmunòleg parlarà de les novetats sobre histamina, virus i bacteris i analítiques de femta.

Llegeix l’entrevista al Xevi Verdaguer: “Si reps l’escalf i l’afecte d’algú, les citocines inflamatòries es redueixen”

 

 

Fusió d’oci i coneixement!

El Cómo Como Festival tornarà amb el Como Market, amb expositors ecològics plens de productes de primera qualitat; amb la zona Como Food, amb furgoteques a l’aire lliure, i moltes activitats gratuïtes per a petits i grans que s’aniran desvetllant a mesura que s’acosti la data de l’esdeveniment, que aquest any serà al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

Seguiu-nos a les xarxes socials,  Facebook, Instagram i Twitter per estar al dia de totes les novetats!

 

 

A causa de l’ajornament del festival, no hi seran al Como Talks tres ponents molt potents. Esperem escoltar-los ben aviat en pròximes edicions del Cómo Como Festival. Mentrestant, us deixem les entrevistes que vam tenir amb ells mentre escalfàvem motors pel festival.

Gabriela Uriarte: “No más dieta”

La influent dietista-nutricionista donarà les claus per aprendre a menjar, organitzar-se i deixar de fer dieta per sempre.

Llegeix l’entrevista a la Gabriela Uriarte: “Per què no hi ha dietistes-nutricionistes a la sanitat pública? Tu què creus?”

 

Victoria Lozada: “Nutrición sin obsesión”

La nutricionista explicarà consells i estratègies per trobar la motivació per recuperar-se d’un trastorn de la conducta alimentària o per ajudar un amic o familiar.

Llegeix l’entrevista a la Victoria Lozada: “Per a les persones amb un trastorn de conducta alimentària, l’alimentació conscient és una eina 100% efectiva”

 

Carlos Ferrando: “Borrón y dieta nueva”

El nutricionista explicarà, amb molt de sentit de l’humor, els errors recurrents que cometem pacients i terapeutes a la consulta.

Llegeix l’entrevista a Carlos Ferrando: “Bon vent i dieta nova”