Moniato amb kale i camagrocs

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Saps que la varietat de sabors i colors al plat és una de les claus de la cuina saludable? En aquest plat hi ha almenys 5 sabors i 5 colors, garantia de riquesa nutricional.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 moniatos pelats i tallats a làmines de 2 cm
2 grap

Elaboració

Salteu els camagrocs amb oli i sal en una paella bona (sense tefló ni PFOA), uns 2-3 minuts a foc fort i reserveu-ho.
Poseu a la mateixa paella els moniatos pinzellats amb oli i salpebrats. De…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat