Salsa de sèsam amb espirulina i llimona

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una salsa de color verd maragda elegant i molt interessant des del punt de vista nutricional perquè la combinació d’espirulina amb julivert i sèsam dóna com a resultat una gran concentració de minerals.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

3 cullerades (45 ml) de sèsam mòlt ben fi o tahina int

Elaboració

Tritureu tots els ingredients i afegiu una mica d’aigua, fins a aconseguir la consistència desitjada.
Conserveu-la a la nevera o en lloc fosc i fresc.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat