Risotto de ceps, xiitake i cansalada viada ibèrica eco amb arròs de konjac sec

Plat principal  |  Mel Sánchez

Descobriu l'arròs konjac sec gràcies a aquest deliciós risotto amb bolets i cansalada. No té res a envejar a un risotto normal.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

120 g d’arròs de konjac sec
120 g de ceps (3 unita

Elaboració

Poseu el litre de caldo a foc baix en una cassola diferent de la que fareu servir per cuinar el risotto.
Mentrestant, prepareu les verdures començant per tallar el porro ben petit. Reserveu-lo…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat