Hamburguesa vegetal amb mongetes de perona

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Aquesta és una versió de les clàssiques hamburgueses vegetals, barrejant de manera equilibrada cereals integrals, verdures i llegums, servida amb una presentació ben original feta amb mongetes verdes.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 100 g de mill, fajol i arròs integral cuits.
  • 200 g de polpa de llentia cuita passada pel passapuré.
  • 300g de ceba, pell de carbassó, pastanaga i picats, saltats.
  • 100 g d’alga hiziki cuita, escorreguda, trossejada
  • 40 g de julivert acabat de picar
  • 12 g de miso dissolt en:
    • 30 g d’oli de gira-sol
    • 15 g de tamari
    • 15 g de llavors de sèsam torrades

Per a l’acompanyament

  • 60 g de mongetes perona cuinades a l’anglesa

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Hamburguesa vegetal amb mongetes de perona

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Aquesta és una versió de les clàssiques hamburgueses vegetals, barrejant de manera equilibrada cereals integrals, verdures i llegums, servida amb una presentació ben original feta amb mongetes verdes.


Ingredients

  • 100 g de mill, fajol i arròs integral cuits.
  • 200 g de polpa de llentia cuita passada pel passapuré.
  • 300g de ceba, pell de carbassó, pastanaga i picats, saltats.
  • 100 g d'alga hiziki cuita, escorreguda, trossejada
  • 40 g de julivert acabat de picar
  • 12 g de miso dissolt en:
    • 30 g d'oli de gira-sol
    • 15 g de tamari
    • 15 g de llavors de sèsam torrades

Per a l'acompanyament

  • 60 g de mongetes perona cuinades a l'anglesa

Elaboració

  1. Agrupeu tots els ingredients i barregeu sense rectificar.
  2. Formeu  hamburgueses de 120g amb l'ajuda de motlles de 6 cm.
  3. Reserveu.

Per a les mongetes

  1. Entrellaceu  les mongetes de 10 en 10. Retalleu cada entrellaçat a 12 cm de diàmetre

Per al servei

  1. Salteu les hamburgueses en una paella antiadherent engreixada amb oli de gira-sol per escalfar i daureu.
  2. Poseu l'hamburguesa al plat de servei juntament amb el disc de mongetes entrellaçades.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Agrupeu tots els ingredients i barregeu sense rectificar.
  2. Formeu  hamburgueses de 120g amb l’ajuda de motlles de 6 cm.
  3. Reserveu.

Per a les mongetes

  1. Entrellaceu  les mongetes de 10 en 10. Retalleu cada entrellaçat a 12 cm de diàmetre

Per al servei

  1. Salteu les hamburgueses en una paella antiadherent engreixada amb oli de gira-sol per escalfar i daureu.
  2. Poseu l’hamburguesa al plat de servei juntament amb el disc de mongetes entrellaçades.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat