El rebost
El rebost

Les nous de Brasil

Prendre’n de 2 a 4 al dia ens pot ajudar a millorar el metabolisme de les hormones tiroidees, prevenir l’envelliment prematur, equilibrar el sistema nerviós i millorar l’estat d’ànim, reduir el colesterol i reduir la fatiga.

El rebost

L'all negre

L’all és un ingredient típic de la nostra cuina, present a la majoria dels plats. Ara arriba l’all negre, una joia de l’Orient que ens conquista per quedar-se. Té més propietats i beneficis que l’all convencional i un gust més suau, lleugerament dolç i de textura molt agradables.

El rebost

El ghee, l’”elixir daurat” dels ayurvedes

El ghee és un tipus de mantega clarificada provinent de la cultura ayurveda, interessant pels seus beneficis per a la salut cardiovascular, efectes antiinflamatoris i capacitat antioxidant, entre altres bondats. A la cuina, el ghee és fàcil d'elaborar, atorga un sabor delicat i deliciós als plats i és un gran aliat per a les coccions a altes temperatures. Consumit amb moderació, el ghee és un aliment summament interessant per incorporar a la dieta quotidiana.

 

PUBLICITAT

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS