El rebost
El rebost

El pistatxo

El festuc és una fruit sec originari d’orient, que també es produeix a nivell local i és especialment interessant pel seu contingut en greixos monoinstaurats i proteïna completa. Aliat de la salut cardiovascular, el seu ús a la cuina és molt versàtil, ja que es pot afegir a receptes tant dolces com salades.

El rebost

L'all negre

L’all és un ingredient típic de la nostra cuina, present a la majoria dels plats. Ara arriba l’all negre, una joia de l’Orient que ens conquista per quedar-se. Té més propietats i beneficis que l’all convencional i un gust més suau, lleugerament dolç i de textura molt agradables.

El rebost

El ghee, l’”elixir daurat” dels ayurvedes

El ghee és un tipus de mantega clarificada provinent de la cultura ayurveda, interessant pels seus beneficis per a la salut cardiovascular, efectes antiinflamatoris i capacitat antioxidant, entre altres bondats. A la cuina, el ghee és fàcil d'elaborar, atorga un sabor delicat i deliciós als plats i és un gran aliat per a les coccions a altes temperatures. Consumit amb moderació, el ghee és un aliment summament interessant per incorporar a la dieta quotidiana.

 

PUBLICITAT

EBOOK GRATIS:
"21 Aliments claus per una vida healthy"

Gaudeix cada setmana de les nostres NEWS