CARACTERÍSTIQUES DEL RESTAURANT

Gelat estrella
Xocolata negra amb trossets. Xocolata belga, gerds i l’orxata fresca de xufla ecològica

Apte per a
Celíacs, intolerants a la lactosa.

Preu mitjà carta
1 bola de gelat=2 euros. 2 boles=3 euros. Granissat i orxata a partir de 2 euros. Cubeta de gelat de 2,5 litres a 29 euros.

 

Contacte
c/Torrijos, 21 (cantonada Terol)
Barcelona


En Jordi està desbordat. És enginyer industrial i fa 3 setmanes que se les enginya per aixecar una persiana cada matí que li comporta una feinada de por però també moltes satisfaccions. Acaba d’obrir una gelateria ecològica amb en Francisco Garcia un meste gelater d’Alacant amb 30 anys d’experiència en l’elaboració de gelats artesans. Bodevici bioconcept és el primer punt de venda que ofereix en un mateix establiment una gran demanda de la societat; tots els ingredients són de procedència ecològica i s’elaboren amb els autèntics gustos naturals, sense additius, conservants ni colorants. “Tornen els valors de les nostres àvies” em diu en Jordi que quan li parlo d’etselquemenges m’assenyala somrient una pisarra de l’establiment on hi diu “Som el que mengem”. Me n’adono que cada dia cada cop som més les persones que tenim un interès per divulgar el que proposem en aquest web i que aquest nou paradigma s’estén com la pólvora. I m’emociono de pensar-ho. “Oferim gustos autèntics i naturals, que estiguin realment bons, siguin saludables per a les persones i respectuosos amb l’entorn. Tot això ho volem aconseguir amb la nostra oferta de productes ecològics certificats i fent un esforç en oferir un preu de venda competitiu”. A Bodevici hi ha gelats sense lactosa, n’hi ha d’elaborats amb llet de soja i també n’hi ha de llet llet natural i fresca. No exclouen, de fet, els ingredients de tota la vida sinó que ofereixen alternatives pels paladars més sans i exigents! Gelats sense sucre, gelats sense ou, sense gluten i amb els gustos de sempre: xocolata belga, stracciatella, de crema catalana, de turró de Xixona, de gerds, llimona i els és originals són els de llet de soja, d’infusió de te verd o infusió de menta. Pels que demanen sempre el “gelat segur” ( segur que no fallo ) que sapigueu que hi ha 3 tipus de xocolata i 3 tipus de vainilla diferents. També hi ha orxata i granissats ecològics. El respecte per l’entorn el demostren utilitzant consumibles biodegradable, com ara la celul·losa que és natural, el bio-plàstic PLA o la fusta de bambú.

Després de la trobada amb en Jordi me’n vaig al cinema rumiant quantes gelateries ecològiques hi deu haver a Catalunya. L’Idescat no deu tenir aquesta dada però tinc el convenciment que deuen ser els primers. Però com que és una sensació i no pas una certesa, de seguida penso una solució millor: publico aquestes línies al web perquè si n’hi ha alguna més se’ns notifiqui a info@etselquemenges.cat. Ens agradarà molt conèixer-ho!

Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll