All Verd

Pel paladar, perquè els productes que fa servir a la cuina són d’una qualitat excel·lent. El bufet és 100% ecològic, de temporada i fresquíssim, perquè el seu proveïdor –un pagès del Gironès– li porta fruita i verdura cada setmana.

Pel tracte. La Marta és una dona convençuda del què fa, bona cuinera de tota la vida que s’ha format amb la Isabel Celma, la Mercè Brunés i altres referents del sector de la cuina naturista. És amable, simpàtica i omple d’alegria i això és nota en els plats que prepara amb molt d’amor, dedicació i imaginació.

Pel preu, ja que és una opció molt econòmica per menjar saludable. Els preus van des dels 4,2 € que costa la safata mitjana de 0,6 l que podem omplir amb tot el que vulguem del bufet, fins als 5,95 € del combinat de safata gran amb una empanada, o els 7,95 € de la safata mitjana més un plat de proteïna vegetariana (estofat de seitan, hamburguesa vegetal, tofu marinat, etc.).

Imatges de l'interior de la botiga i les delicioses "empanades"

Imatges de l’interior de la botiga i les delicioses “empanades”

A la botiga, el bufet està repartit en dues seccions que podem combinar com vulguem:

  1. A la primera hi ha tot tipus d’amanides (grega, caprese, de llenties, d’alvocat…) i de condiments per afegir un toc de sabor al plat (tàrtar d’algues que els àngels hi canten, un hummus insuperable, llavors de gira-sol, de sèsam, tomàquets secs eco…).
  2. A la segona hi trobem plats cuinats el mateix dia: plats de pasta ecològica farcida de carbassó o de ricotta o d’espinacs; cereals cuinats al punt com la quinoa amb verdures, el búrgul amb seitan, l’arròs integral amb bròquil. També hi ha saltats de verdures de temporada amb llegums eco i amb bolets quan n’és temporada. I el meu preferit sense cap dubte: els espaguetis fets amb carbassó cru macerats amb llimona i tomàquets secs, que li donen un toc sorprenent. Sabeu què és per a una persona que té problemes amb el gluten poder tornar a menjar un plat de “pasta” després d’anys? Doncs un plaer infinit que, gràcies a la Marta, he pogut gaudir.

A més, a l’entrada de la botiga hi ha un mostrador molt extens d’empanades d’elaboració artesanal, amb una varietat amplíssima d’aquesta alternativa saludable a l’entrepà. Tenim tant opcions vegetarianes (formatge blau i nous, ceba caramel·litzada i mozzarella, espàrrecs amb formatge d’ovella) com omnívores (vedella picant i albergínia, vedella i carbassa).

Part del bufet de freds i els famosos espaguetis de carbassó

Part del bufet de freds i els famosos espaguetis de carbassó

La Marta té cura en tots els detalls del procés perquè sigui tan ecològic i saludable com sigui possible: tota la vaixella és biodegradable i els coberts són de fusta. El pa el compra en un obrador proper que només fa servir farines ecològiques i llevat mare. Podeu amanir els plats amb productes 100% ecològics i d’altíssima qualitat (gràcies a l’All Verd he descobert el sabor sorprenent de l’oli de llavors de carbassa). També hi ha ampolles de litre d’oli d’alta qualitat que podeu afegir a plaer i, a més, sal de sèsam, sal de l’Himàlaia, espècies, vinagre d’umeboshi, de poma…

I finalment, a la mateixa botiga podeu adquirir tot tipus de productes ecològics: des de superaliments, fins a cosmètica ecològica, passant per vins biodinàmics i farines ancestrals de productors locals.

Si ets socis de l’etselquemenges a l’All Verd ara tens una empanada de regal amb la compra d’una safata gran del bufet. Clica aquí 

 

Contacte

Villarroel 204, Barcelona,
93 676 17 37
Horari de botiga d’11 a 20.30 – bufet lliure a partir de les 12.00 fins a les 16.00

WebRep
currentVote
noRating
noWeight

Montse Reus
Montse Reus

Dietista i Ambientòloga

  @montsevolutiva   @montsereusdietista